Name:
Email Address:
Occupation
Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years? Yes
No
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Create a web form here

Monday, May 14, 2012

Macam mana nak order herbalife secara online?

Ramai yang tak tahu nak shopping herbalife pun boleh online. Seronok tau shopping online herbalife. Bila dah place order dalam 3 hari bekerja dah sampai barang kat depan pintu rumah. kan senang?

1)Mula mula sila pergi ke laman web herbalife dan log in guna ID number anda. 

2)Sila pilih ruangan order products>shopping cart


3) Anda dikehendaki memasukkan detail seperti alamat, nombor telefon etc untuk proses penghantaran. Kemudian click continue shopping . Sekarang anda dah boleh pilih produk apa yang anda inginkan!

4)Selesai memilih click checkout. Akan terpapar detail mengenai barang yang anda pilih seperti jumlah volume point dan jumlah yang perlu dibayar. Click checkout.


5)Ok buat pemilihan sama ada nak bayar menggunakan kad kredit ataupun wire transfer.


6)Jika pembayaran sudah dibuat sila email kan ID number, order number, tarikh, waktu dan jumlah pembayaran kepada myorderline@herbalife.com


7) Anda akan menerima balasan email dari herbalife seperti di bawah,
8) Sekarang hanya tunggu pihak citylink membuat penghantaran ke rumah anda! Sementara itu anda boleh meminta tracking number daripada herbalife dan pergi ke laman web citylink untuk track barang anda.

1 comment:

Anonymous said...

Thank you ,